3 koppen bij elkaar

Door de samenwerking tussen drie ondernemers die expert zijn op hun vakgebied is het mogelijk om de online presence van je bedrijf te optimaliseren, en daardoor meer klanten en meer bestellingen te krijgen.

Jeroen Kuiper

 

Jeroen Kuiper van PuntJeroen

Jeroen is als tekstschrijver/copywriter verantwoordelijk voor alle teksten op de website. Hij is specialist op het gebied van het omzetten van bezoekers in klanten.

 

Dennis Spanjaardt van Suzan’s Bloementheater

Dennis is oprichter en eigenaar van Suzan’s Bloementheater gevestigd in het centrum van Haarlem. Met zijn winkel heeft Dennis een breed assortiment aan dagverse bloemen. Dennis rijdt iedere ochtend naar de bloemenveiling in Aalsmeer om verse bloemen voor zijn klanten te halen.

Jan Pieters

 

Jan Pieters van Jan Pieters Websolutions

Jan is SEO specialist en webbouwer en is verantwoordelijk voor de techniek

De formule tot succes

De samenwerkingsformule is heel simpel: Jan verzorgt de website, techniek en SEO-kennis, Jeroen zorgt voor de teksten op de website en het conversieproces. Dennis zorgt voor de afhandeling van de bestellingen en het contact met de klant.

Als basis van het project ligt een gedegen keyword en concurrentie analyse van Jan Pieters. Hieruit wordent de kansen en de te volgen SEO en SEA strategie duidelijk en in een plan omgezet.

Jeroen schrijft vervolgens de content. De teksten worden zo geschreven zodat deze aansluit bij de doelgroep en zeer prettig te lezen zijn en daardoor een maximale conversie oplevert. 

De bestellingen komen per mail binnen bij de bloemist. Vervolgens is het aan het team van Suzan’s Bloementheater om de binnengekomen bestellingen te verwerken en de bloemen te bezorgen in Haarlem.

Het gezamenlijke doel is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de bloemen en service van deze lokale bloemist.

Ook samenwerken?

Heb je een bedrijf maar ben je nog niet goed vindbaar? Wil je je concurrenten verslaan in de zoekmachines? Neem dan contact met ons op.